VIDEO 18+/ Doktori filmohet duke bërë seks në krevatin e pacientit

Një mjek ka zgjedhur zyrën e tij dhe krevatin ku ekzaminon pacientët, për të bërë seks me një grua ndërkohë që kishte lënë dritaren e dhomës hapur.

Ndërsa ai ishte në një moment tepër intim në një ambient ku nuk i lejohet ky ‘luks’, një kalimtar që ka mundur t’i pikasë nga dritarja është ndalur dhe i ka xhiruar me telefonin e tij celular.

Vetëm pak minuta më vonë mjeku nga Meksika ka arritur ta dallojë që po filmohej por…ishte tepër vonë.

Nuk dihet nëse gruaja ka qenë kolege e tij apo jo por një gjë është e sigurt…ata tashmë janë bërë shumë të njohur sepse pamjet janë hedhur në rrjetet online dhe fytyrat e tyre nuk janë mbuluar.

http://www.dailymail.co.uk/embed/video/1302723.html