Thirrje për pjesëmarrje në rezidencën me temë: “Diversity is Super-City!”

www.kulutra.gov.al

18 artistë nga Shqipëria, Hungaria, Maqedonia, Bosnja dhe Hercegovina, Serbia, Rumania, Bullgaria, Italia, dhe Kroacia (2 pjesëmarrës nga çdo vend) në 8 ditë qëndrimi në Sremski Karlovci, Serbi, mbi diversitetin dhe dialogun ndërkulturor duke përdorur performancën artistike si mjet komunikimi.
25 shtator – 2 tetor 2016, Creative Europe Desk Albania
Për më shumë klikoni www.kultura.gov.al