Stjuardesat më seksi

Stjuardesat më seksi?

Prej ditës së parë të reklamimit të fluturimeve me avion, një staf i pashëm është një aset i rëndësishëm në konkurrencën ndaj kompanive të ndryshme ajrore.

Një bloger, i cili e quan veten ‘A Fly Guy’, ka mbledhur edhe foto e stjuardesave të shumë linjave ajrore me të cilat ai ka udhëtuar.

“Fytyrat e tyre janë transmetuar në reklamat televizive, vendosur në postera, por ata nuk janë aktorë. Ata janë të ekuipazhit të avionëve, stjuardesa dhe një forcë e madhe në fushën e marketingut ajror”, shkruan blogeri që ka mbledhur edhe fotot.