Clinton: Kërcënimi terrorist është real

jk Kërcënimi terrorist është i vërtetë, vendosmëria jonë gjithashtu, u shpreh sot kandidatja demokrate për Shtëpinë e Bardhë, Hillary Clinton pas sulmeve që u regjistruan gjatë fundjavës në Nju Jork dhe në Nju Xhersi.

Ajo kërkoi shtim të përpjekjeve në planin e mbledhjes së informacioneve nga shërbimet sekrete, ndërsa pohoi në një konferencë shtypi, se ishte e vetmja nga dy pretendentët për Shtëpinë e Bardhë që ka marrë pjesë në vendime për çështje të vështira që kanë për qëllim eleminimin e terroristëve.