Dy gra hapin biznes interesant, do tu shesin shqiptarëve lodra seksi

Armida dhe partnerja e saj, amerikane Çai, kanë marrë një nismë për të hapur një dyqan lodrash seksi  në Shqipëri.
Ato janë të bindura se çiftet shqiptare kanë nevojë shumë  për lodrat e seksit për të pasur një jetë më të mirë në martesë ose në lidhje.
Ato kanë vendosur që biznesi i tyre të jetë në formën e një faqeje online. Njëra nga partneret, Armida, tha se ajo ishte nxitur për këtë ide, pasi kishte eksploruar me bashkëshortin e saj, po shqiptar, eksperiencën e lodrave të seksit që e kishin ringjallur në mënyrë të pabesueshme martesën e tyre 20 vjeçare.
Prej këtij fakti, ajo ka vendosur të nisë biznesin e saj që do të jetë efektiv që të premten në mbrëmje, “Zakoni i epshit.com”, te cilin e kane shpallur ne emisionin “Rudina”. Ato do të kenë gjithë gamën e artikujve, nga të brendshmet, kamzhikët, lubrifikantët, zarat per stervitjen e vagines e deri te llojet e ndryshme të penisëve dhe vibratoreve…
Armida ka deklaruar se ajo i ka provuar te gjitha mallrat qe do te shesi online. Madje per te hequr çdo lloj turpi ajo tha se disa kremra i ka provuar edhe me te emen dhe vjehrren e saj po shqiptare.