Modelja me ngjyrë rikrijon fotot e modeleve të famshme për një arsye të rëndësishme

Njihuni me Deddeh Howard, një 27-vjeçare studente e mjekësisë, modele dhe blogere që jeton në Los Anxhelos por që u lind dhe u rrit në Liberi, Afrikë Perëndimore.

Asaj gjithmonë i ka pëlqyer kultura, udhëtimet dhe moda – dhe thjeshtë nuk mund të pajtohet me mungesën e qartë të diversitetit në industrinë e modës.

Kjo është arsyeja pse Deddeh, në bashkëpunim me fotografin e saj Raffal Dickreuter, vendosën të rikrijojnë disa prej fushatave më të famshme të modës në një seri të quajtur “Pasqyra e Zezë”, transmeton Gazeta Express.

Më poshtë mund t’i shihni këto foto mahnitëse:

© Deddeh Howard / secretofdd.com

© Deddeh Howard / secretofdd.com

© Deddeh Howard / secretofdd.com

© Deddeh Howard / secretofdd.com

© Deddeh Howard / secretofdd.com

© Deddeh Howard / secretofdd.com

© Deddeh Howard / secretofdd.com

© Deddeh Howard / secretofdd.com

© Deddeh Howard / secretofdd.com

© Deddeh Howard / secretofdd.com

© Deddeh Howard / secretofdd.com