Walker: Vuçiqi si Milosheviqi

Ish-diplomati amerikan, William Walker, i njeh mirë shqiptarët dhe serbët.

Për të parët thotë se janë të ndarë dhe nuk gjejnë gjuhë të përbashkët për çështje madhore.

Ndonëse, mohon se lobon për Shqipërinë e Madhe. Për këtë akuzë që iu bë nga zyrtarët e Serbisë thotë se mënyrën e propagandës e kanë njësoj sikur të Slobodan Milosheviqit.

Kronikë nga Mejreme Gashi.