Donika Vitija, maturantja kosovare që la pa fjalë të gjithë këtë vit

Jemi në muajin ku në gjithë Kosovën, gjimnazistët bëjnë festën e tyre për përfundimin e Shkollës së Mesme.Në një vend si Kosova, të rinjët i kushtojnë shumë vëmendje mbrëmjës së maturës, duke shpenzuar shumë për të tërhequr vëmendje. Por duket se ky vit i takon maturantës Donika Vitija, e cila vërtet ka marr vëmendjen e të gjithëve. Bukuria e saj dhe vijat trupore, nuk duan shumë koment, në fotografitë që ka publikuar Donika shihet se padyshim asaj i takon epiteti si “Maturantja e vitit”. Magazina.al, ju sjell fotografi të Donikës nga mbrëmja e maturës:

Dvitija

3-28

1-52-1-600x590

4-14-600x586