Vdekja e 15-vjeçares, nis hetimi për mjekët

Policia gjyqësore ka nisur hetimin për fatkeqësinë e ndodhur me vajzën 15 vjecare në Tiranë.

Ngjarja fatkeqe ku humbi jetën vajza 15 vjecare ka ndodhur në sitalin privat “Continetal”. Pas tragjedisë së vajzës edhe mjeku anestezist T.ZH. ka tentuar të vras veten duke injektuar në trup preparate të lëndës së anestezisë.

Policia gjyqësore po merr prova për të hetuar çështjen dhe për të nxjerrë përgjegjësitë penale.