Negociatat “i hanë kokën” Totozanit dhe Bibës

Sipas marrëveshjes Rama – Basha, mësohet se objekt i saj janë edhe ndryshimet e drejtuesve të Organeve të Pavarura. “Viktima” janë Avokati i Popullit dhe Kryetari i KQZ-së. Ndërsa Avokati i Popullit Igli Totozani është në fundin e mandatit të tij, Denar Biba, do ta ketë “më të rëndë” sepse sapo e kishte marrë  mandatin e kreut të KQZ-së.
NDRYSHIMET SIPAS MARRËVESHJES

D. ORGANET E PAVARURA
1. Kryetari i KQZ, propozim i opozitës.
2. Avokati i Popullit, propozim i opozitës.
igli totozani