Tom Doshi nuk i shpëton dekriminalizimit, Prokuroria i kërkon KQZ t’i heqë mandatin

Deputeti socialist i Shkodrës, Tom Doshi rrezikon të humbasë mandatin e deputetit dhe të mos kandidojë në zgjedhjet e ardhshme, për shkak të ligjit të dekriminalizimit.

Prokuroria e Përgjithshme ka verifikuar formularin e tij të vetëdeklarimit, si dhe të shkuarën e Doshit dhe ka dalë në përfundimin se ai është subjekt i ligjit të dekriminalizimit. Albspirit sjell më poshtë vendimin e Prokurorisë, që i kërkon KQZ-së të vendosë për Tom Doshin.