Rama bën ndryshime të tjera në Qeveri, kush ikën dhe kush vjen nga zëvendësministrat

Kryeministri Rama ka ndërmarrë ndryshime të tjera në Qeveri në nivel zëvendësministrash pak orë përpara se në Kuvend të miratohen ministrat e rinj teknik të Partisë Demokraitke.

  1. Ravena Bode emërohet zv/ministre e Brendshme
  2. Ervin Mete lirohet si zv/ministër i Financave
  3. Irena Beqiraj emërohet zv/ministre e Financave. Beqiraj ka qenë këshilltare e Kryeministrit për ekonominë. Beqiraj zëvendëson në postin e zv.ministrit të Financave Ervin Meten.
  4. Lirohet nga detyra Elona Gjebrea zv/ministre e Brendshme.
  5. Eridian Salianji lirohet nga zv/ministër i Drejtësisë dhe emërohet aty Redina Gjonaj.
  6. Zv/ministre e Shëndetësisë emërohet Mira Kapisyzi.

Vendimi është marrë në mbledhjen e qeverisë që u zhvillua sot në orën 10:00