Presidenti Donald Trump flet për sulmin në Manchester, terroristët “dështakë të këqinj”

Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Donald Trump ndodhen në Betlehem mbrëmjen e djeshme në orën 22:20 kur ndodhi  edhe sulmi terrorist në Manchester. Trump i cilësoi terroristët e ISIS si “dështakë të këqinj”, dhe dha ngushëllimet e tij për të gjithë familjarët e viktimave. Trump tha se lutjet  dhe mendimet e tij janë për viktimat e këtij sulmi makabër.