Publikohen videot e shpërthimit në Mançester dhe fotot e viktimave

Është publikuar edhe momenti i sulmit kamikaz në Mançester. Teksa këngëtarja performonte në skenë është dëgjuar edhe shpërthimi i bombës, dhe njerëzit kanë nisur duke dalë jashtë të shokuar.

Janë postuar gjithashtu edhe fotot e personave të zhdukur që ende nuk janë konfirmuar që kanë vdekur ose jo.

Në video paraqitet përmbledhja e të gjithë ngjarjes nga shpërthimi në stadium derisa njerëzit dalin jashtë të tronditur.