Bob Dylan: Ia dhashë asaj zemrën, por ajo e donte shpirtin tim

“Mbrapa çdo gjëje të bukur, ekziston një dhimbje”.

“Mos e kritiko atë që s’mund ta kuptosh”.

“E ardhmja për mua është tashmë diçka e kaluar – ti ishe dashuria ime e parë dhe do të jesh e fundit”.

“Kur nuk ke asgjë, ti s’ke asgjë për të humbur”.

“Ia dhashë asaj zemrën, por ajo e donte shpirtin tim”.

“Ti kurrë nuk mund të jesh i dashuruar dhe i mençur në të njëjtën kohë”.

“Mendoj se një hero është dikush që e kupton shkallën e përgjegjësisë që vjen me lirinë e tij”.