18-vjeçarja nxjerr në shitje virgjërinë e saj, ja pse

Studentja e cila është gjysmë gjermane dhe gjysmë austriake, ka vendosur të shesë trupin e saj nëpërmjet një agjencie që quhet “Cinderella Escort”, dhe nëse ajo ia arrin kësaj gjëje 20% e fitimit do i shkojë agjencisë.