Kreu i KQZ pret në zyrë ambasadorin e OSBE, për çfarë diskutuan

Ambasadori i OSBE-së në Shqipëri Bernd Borchardt, ka vizituar Kryetarin e ri të Komisionit qendror të Zgjedhjeve, Klement Zgurin.

Gjatë këtij takimi, Zguri shprehu vlerësimin e tij për bashkëpunimin e vazhdueshëm me OSBE-në. Ndër të tjera, Zguri informoi AmbasadorinBorchardt mbi përgatitjet dhe masat e marra për procesin zgjedhor të datës 25 qershor 2017.

Ndërsa ambasadori Borchardt nga ana e tij, i tha Zgurit që OSBE do të vazhdojë të ofrojë asistencë teknike dhe bashkëpunim për përmbushjen me sukses të misionit të KQZ-së.