Mësuesja tunduese…, “thyen” rrjetin

Kjo video e postuar para disa ditësh në një kanal të YouTube ka “thyer” rrjetin dhe ka marrë mijëra shikime.
Videoja është filmuar në një shkollë në Brazil nga nxënësit në një klasë gjatë orës mësimore.
Mësuesja seksi shkruan në dërrasë, por format e saj seksi lënë pafjalë nxënësit që nxjerrin celularin e nisin të regjistrojnë lëvizjet e saj sensuale.