Njihuni me karateisten më të bukur në Kosovë (FOTO)

Është femër shumë e bukur madje dhe mjaft e zonja, profesioni i saj është i rrallë, profesion i rralle që femrat në Kosovë e kanë dhe e ushtrojnë si detyrë.

Fjala është për gjyqtaren e sportit karate, Arta Jakupin.

Femra e cila përveç se kryen punën e saj më shumë vullnet, ka hapësire që të përkujdeset mirë edhe për paraqitjen e saj dhe bukurinë e trupit e fytyrës që ka.

Përveç gjithë të tjerave Arta tashmë është në përfundim të fakultetit, drejtimi Juridik, paralajmërim ky se së shpejti Kosova bëhet edhe me një femër Juriste e përkushtuar.

Më poshtë ju sjellim disa fotografi të Artës, fotografi të cilat e tregojnë atë si një femër shumë e bukur dhe me plotë stil.