Plas ironia në rrjetet sociale: Kërkohet Kreshnik Spahiu

Kreshnik Spahiu, aleati më radikal i Lulzim Bashës, që prej 17 majit, ditën kur Basha arriti marrëveshje me Edi Ramën, është zhdukur.

Ai nuk është shfaqur në asnjë media, madje edhe në FB, pas 17 majit, nuk ka bërë asnjë postim.

Kuptohet, nuk ka çfarë thotë.

Për këtë arsye, në rrjet ka nisur humori me të, edhe për faktin se Lulzim Basha e shmangu dhe nuk e përfshiu në listat e PD-së.

Ndaj duket se edhe në këto zgjedhje, ëndrra e Spahiut për t’u bërë deputet nuk do të realizohet.