Ylli Manjani: Duhet të ikin kryetarët, jo anëtarët!

Ish-ministri i Drejtësisë, Ylli Manjani, ka reaguar për listat e Lulzim Bashës, që ngjallën jo pak reagime në opinionin publik.

Manjani shkruan në rrjetet sociale se elitat ndryshojnë kur ikin kryetërat dhe jo anëtarët. Sipas tij, politika vijon të ecë me forcat e veta, pa sjellë asgjë cilësore.

“Elitat ndryshojnë kur ikin kryetarët dhe jo anëtarët! Por, politika jonë vijon të ecë me forcat e veta! Asgjë cilësore nuk po vjen!”, shkruan Manjani.