Damiano e Armela bënë bujë, por cili prej tyre ka fituar dashurinë e publikut? (FOTO)

Damiano dhe Armela ishin një nga çiftet më të komentuara të Big Brotherit. Por edhe pasi i ndanë rrugët e tyre, ata vazhdojnë të komentohen. Damiano nga njëra anë me “bombat” që plas për banorët e tjerë, e Armela nga ana tjetër që po shfaqet çdo herë e më shumë në emisione të ndryshme.

Por duket se zemrën publikut ja ka fituar Armela. Duke qenë se numri i ndjekëve në rrjetet sociale është kthyer në matës të famës, rezulton se Armela ka më shumë ndjekës se të gjithë banorët e komentuar së fundmi jashtë shtëpisë.

Vendin e dytë e mban Damiano, të tretin Gerta dhe të katërtin e të pestin Xheni dhe Benardi.