Linja kozmetike e motrave Kardashian

Kylie Jenner ka bashkuar forcat me të motrën Khloe për të lançuar një linjë të re kozmetike.

Ky është bashkëpunimi i tyre i dytë dhe mban emrin “In love With Koko” dhe përmban buzëkuq, bronzer, ton sysh dhe “ruzh”.

“Koleksioni i parë i Koko me katër produkte ishte projekti im i preferuar, ndaj pas kërkesave të shumta erdhëm me këto profukte të reja”, ka shkruar motra e vogël Kylie  në instagram.

Ja çfarë duhet të dini për linjën kozmetike të motrave Kardashian