Tifozët e Tiranës kanë një mesazh për Refik Halilin

Tifozët e Tiranës të gjithë zemërimin e tyre për rënien nga kategoria të një klubi historik kanë shpërthyer ndaj Presidentit të klubit, Refik Halili.

Përmes një banderole të madhe, ata kanë përçuar një mesazh thumbues ndaj tij në “Elbasan Arena” ku luhej finalja e kupës me Skënderbeun.

“Tregohu i sinqertë. Pranoje që je mashtrues”, është mesazhi dhe në mes një karikaturë e Halilit me hundën e gjatë duke personifikuar Pinokun.