Kada Elshani, pretedentja kryesore e trofeut “Albania Star 2017”

Kjo është Kada Elshani, vajza 12-vjeçarje nga Drenica, që është një nga pjesëmarrëset në veprimtarinë muzikore “Albania star 2017”. Vokali i saj është i mahnitshëm dhe ajo vlerësohet si pretendentja kryesore për të triumfuar në këtë veprimtari, falë zërit të saj brilant dhe interpretimit virtuoz. Megjithëse në moshë fare të re ajo spikat si një këngëtare e formuar përballë konkurentëve të tjerë, por edhe nga përkushtimi i saj ndaj muzikës. Shikoni vidion në audicionin e parë të saj: