TAKIMI PERMBYLLES – TE ENJTEN NE ORA 18.00 tek Selia e Sfides

TAKIMI PERMBYLLES – TE ENJTEN NE ORA 18.00 tek Selia e Sfides. Përshëndetje miq, pas një periudhe të gjatë dhe intensive të kaluar në terren duke takuar personalisht secilin prej jush ka ardhur koha që tiu falenderojmë për mbështetjen dhe punën e palodhur që keni bërë për të realizuar qëllimet tona të përbashkëta për një Politikë të Pastër dhe një Shqipëri që Punon.

Sfida! Për Shqipërinë ka kënaqësinë tiu ftojë pranë zyrave të saj në Tiranë për një Takim Falenderues Përmbyllës në ora 18:00.

Të gjithë bashkë mund t’ia dalim.

Jemi Shumë! Jemi bashkë! Bashkë Mundet!