Blendi Salaj: Nuk e kuptoj si përfitojnë nga bojkoti qytetarët e pakënaqur

Nuk e kuptoj si përfitojnë nga bojkoti qytetarët e pakënaqur. Duke bojkotuar, është si të mos ekzistosh nga ana elektorale. Nuk është se lë një gjurmë, thjesht zhdukesh. Ajo shifra e përqindjes së bojkotuesve s’vlen për asnjë aksion. Do bindë të bindurit për mbprapshtinë e sistemit tonë partiak? Se analistët në studiot do ta nakatosin me plazhistat, ata që u dhimbte dhëmballa dhe s’shkuan të votojnë, gjumashët etj…

Ndaj bojkoti sado i lartë të shkojë vetëm sa do u shërbejë politikanëve të kastës të thonë se përfaqësojnë përqindje shumë më të larta shqiptarësh nga ç’përfaqësojnë në të vërtetë. Ndaj nëse je nga ata që u bëhet stomaku shuk kur shikon këta hijenat në TV. Vëru 4. Voto SFIDA për Shqipërinë, apo këdo forcë jashtë tepsive të qeverisjes dhe bëje votën tënde të vlejë.

Image result for blendi salaj