Shkarkohet zëvendës Ministri i Brendshëm Ilir Marko

Kryeministri Edi Rama ka shkarkuar zv/ministrin e Brendshëm Ilir Marko. Shkarkimi i tij erdhi pas një replike të Ilir Markos për Saimir Tahirin.

Kryeministri ka firmosur urdhrin e shkarkimit për zv.ministrin e Brendshëm, Ilir Marko.

Në motivacionin e shkarkimit, thuhet: “Për shkelje të papranueshme te etikes zyrtare, ne papajtueshmeri të plote me detyrën e lartë që kryen dhe në shkelje të normave me elementare te komunikimit publik, urdhëroj shkarkimin nga posti i zv.ministrit të puneve të brendshme z.Ilir Marku.