80-vjetori i Viktor Gjikës dhe një kujtim i Qerim Vrionit

Kjo fotografi eshte bere ne 4 prill 2005 ne nje lokal poshte Malit te Dajtit. Ato kohe kerkoja nje redaktor per librin tim “Fotografia-nje grusht diell” para se ta botoja.

Ndonese me nje pershendetje te lehte me Viktor Gjiken, ai pranoi me nje fisnikeri te vecante e pa asnje shperblim redaktimin e librit. Madje me dha edhe vleresimin e tij per librin, te cilin e ruaj me dashuri.

I jam perhere mirenjohes Viktor Gjikes.!

I paharruar kujtimi i tij!

Qerim Vrioni

Qerim Vrioni dhe Viktor Gjika, në Dajt, 4 prill 2005