Ambasadori Lu-mesazh zgjedhësve: Bëjeni zërin tuaj të dëgjohet

Ambasadori e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Tiranë, Donald Lu ka një mesazh për të gjithë zgjedhësit shqiptarë, në këtë ditë të rëndësishme kur mbahen zgjedhjet parlamentare.

“Kryediplomati amerikan apelon që qytetarët të dalin masivisht në votime dhe të shprehin të drejtën e tyre kushtetuese. Zgjedhjet janë një festë e demokracisë! Bëjeni zërin tuaj të dëgjohet”, thuhet në mesazhin e Lu.