Moderatorja shqiptare nxjerr zbuluar televizonin: Në studio ka mushkonja

Jo gjithçka duket në kamera, e sidomos sikletet që duhet të heqin moderatoret kur nuk janë live në ekran. Kjo ka ndodhur edhe me moderatoren Fatma Methasani.

Ajo nuk ka qëndruar dot në heshtje dhe ka publikuar një foto mjaft provokuese. Në studio duke bërë luftë me mishkonjat.

E sulmuar nga mushkonjat, Fatma shihet gjithë siklet, ndërsa përkrah fotos shkruan, “Ka mushkonja në studio”, deklaratë të shoqëruar edhe me një fytyrë të dëshpëruar.

Nuk dihet nëse është një problem konstant ky, apo atë ditë në studio do ketë qenë pa bërë dezinfektimi ndaj isnsekteve.