Artemis Dralo, negociatorja e Shqipërisë me BE

Pas shkrirjes së pakuptueshme të Ministrisë së Integrimit, është zgjedhur zëvendësministrja titullare që do të ndjekë procesin e integrimit të Shqipërisë në Bashkimin Europian. Ajo është Artemis Dralo, minoritare greke, pjesë e listës së Partisë Socialiste në Gjirokastër. Megjithëse nuk ka fituar, ajo është dalluar për këtë post të rëndësishëm si pasuese e Majlinda Bregut apo e Klajda Gjoshës. Artemis Dralo ka studiuar gjuhën angleze dhe e jep këtë lëndë në Universitetin “Eqerem Çabej”.