Ambasada e SHBA në Tiranë: Presidenti Donald J. Trump shpall 11 shtatorin 2017 si Ditën e Patriotëve

Ambasada e SHBA-së në Tiranë beri te ditur sot se Presidenti Donald J. Trump shpalli 11 shtatorin 2017 si Ditën e Patriotëve.

Nëpërmjet një postimi në faqen e saj Facebook, ambasada e SHBA-së në Tiranë thekson se “Presidenti Donald J. Trump shpalli 11 shtatorin 2017 si Ditën e Patriotëve: https://goo.gl/SdXxA1 “

” 11 shtatori 2001 do të jetë përgjithmonë një nga ditët më tragjike në historinë amerikane. Përmes dëshpërimit të paimagjinueshem, megjithatë, amerikanët e zakonshëm munden të fusin në historinë tonë të shquar trimërine, sakrificën për njëri-tjetrin dhe përkushtimin ndaj vlerave tona të përbashkëta.”, është shprehur Presidenti Dnald j. Trump.

Po ashtu, ambasada e SHBA-së në Tiranë vë në dispozicion edhe lingun e fjalës së Presidenti Donald J. Trump: https://goo.gl/SdXxA1 #neverforget #patriotday /a.ke/