Ndahet nga jeta akademiku i njohur

Ka ndërruar jetën në moshën 82-vjeçare akademiku dhe profesori Farudin Hoxha. Akademiku Hoxha ka qenë projektues i shumë veprave hdiroenergjitike në Shqipëri. Gjithashtu, akademiku me profesion inxhinier hidroteknik ai ka qenë edhe ish-ministri i Ndërtimit.