Gjakovarja Kleofina Pnishi zgjidhet “Miss Provence”

23-vjeçares nga Gjakova ka zënë vend në shumë media franceze, për sharmin dhe bukurinë e saj. Ajo  është zgjedhur… “miss Provence”. Kleofina Pnishi është kurorëzuar si më e bukura e provincës juglindore të Francës me pesë milionë banorë, duke siguruar kështu të drejtën për të marrë pjesë në Miss France 2018, një prej ngjarjeve më të mëdha në shtetin francez. 23 vjeçarja nga Gjakova punuar në shumë projekte si aktore dhe modele, tash është në një sfidë të niveleve të larta.

E bukur, sharmante, ajo eshte lagruar nga Kosova ne moshen 5 vjecare dhe eshte vendosur ne France ku ka kryer edhe shkollimin deri ne universitet.