Jori Paloka, urim special Marina Vjollcës për martesën

Bukuroshja shqiptare që jeton në kryeqendrën e Belgjikës, në Bruksel ka bërë një urim special për tezen e saj, Marina Vjollca, martuar të dielën që shkoi në Gjirin e Lalzit, Durrës. Ajo ka veçuar një foto përqafimi të çiftit dhe ka shkruar:

“My aunty Just got married?
Ju uroj gjithë të mirat e kësaj bote.
Jetë të lumtur loves

Fotografia e Jori Paloka

Ndërkohë për familjarët e saj dhe miqtë e shumtë, që i vijnë sa prej tezeve të famshme, ashtu edhe prej vetvetes, ajo ka shpërndarë disa foto të reja.

Fotografia e Jori Paloka

Fotografia e Jori Paloka

Fotografia e Jori Paloka

Fotografia e Jori Paloka

Fotografia e Jori Paloka

Fotografia e Jori Paloka