Për të apasionuarit mbas llotos, ja skedina e ditës, 13 Shtator 2017

Në skedinën e sotme vijnë 4 parashikime të tjera nga inforrethfutbollit.info.

Duke u fokusuar në 4 ndeshje të kampionateve të ndryshëm, ne iu referojmë 4 sfida dhe parashikimet tona mbështetur në koeficientët e kompanisë “ExtraBet”. Koefiçenti total 9.4

Liverpool-Sevilla Gol3+ (1.75)
Shakhtar Dontesk-Napoli 2 (2.25)
Real Madrid-Apoel Nic. 4+ (1.50)
RB Leipzig-Monaco 3+ (1.60)

Total koef. 9.4