Trendi i grimit të syve femërorë në stinën e vjeshtës

Ne sapo jemi futur në stinën e vjeshtës, e cila është e pasur me tendenca  si në veshje, por edhe në grim, sidomos në grimin e syve dhe linjave të vizatuara me tush apo edhe “smokey eyes”. Bëhet fjalë për një trend, i cili kërkon vendosjen e hijes në hapësirën midis syve dhe hundës. Përzgjedhja më e mirë janë ngjyrat e çelëta, meqë ashtu do t’i bëni sytë t’ju duken më të mëdhenj, ndërsa nuancat e errëta i zvogëlojnë sytë…

Sa i takon buzëkuqit ju mund ta kombinoni me ndonjë ngjyrë tjetër të hijes, por edhe vetvetiu me ndonjë ngjyrë të ndezur, gjë që do të jetë tejet e veçantë dhe do ju bëj që të bini në sy, nëse keni parashikuar një mbrëmje romantike apo një mbrëmje me miqtë.