www.alb-spirit.com, ftesë për miqësi dhe bashkëpunim

 

 

Ftoni miqtë tuaj të pëlqejnë faqen zyrtare të www.alb-spirit.com që gjendet në linkun: https://www.facebook.com/albspirit2017/

Siç mund ta kini vënë re portali www.alb-spirit.com, themeluar fillimisht si blog dhe më pas si portal në dhjetor 2016 nga një grup gazetarësh profesionistë, synon që të informojë sa është e mundur në mënyrë të paanshme për ngjarjet që ndodhin në hapësirën shqiptare dhe jo vetëm. Aktualisht ky portal ka dy faqe zyrtare në facebook:

Faqen: https://www.facebook.com/cercizloloci/ me 3276 ndjekës.

Dhe faqen: https://www.facebook.com/albspirit2017/ me 37 249 ndjekës. Pra gjithsej:  40 525 persona që e ndjekin.

Së shpejti këto dy faqe do të shkrihen në një, çka lehtëson edhe më shumë komunikimin e dyanshëm dhe me një informim akoma më të shpejtë për ngjarjet nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia, Mali i Zi dhe hapësira të tjera ku jetojnë shqiptarët.

Portali është i hapur për bashkëpunim, denoncim të akteve korruptive dhe për çfarëdolloj shqetësimi që mund të keni. Në çdo rast personi duhet të jetë i identifikueshëm.

Prandaj do t’iu lutesha për të ftuar miqtë dhe të afërmit tuaj për ta pëlqyer faqen e dytë dhe konkretisht linkun: https://www.facebook.com/albspirit2017/

Editori