Ambasadorët amerikanë në Ballkan përshëndesin nga Sarajeva

Ambasadorët amerikanë në vendet e Ballkanit janë mbledhur për një takim pune në Sarajeve, ku ishte i pranishëm edhe Ndihmës Sekretari i Shtetit, Hoyt Bryan Yee. Në takim merrte pjesë dhe kryediplomati i SHBA-së në Tiranë, Donald Lu. Ndërsa foto që shihni është publikuar në tëitter nga ambasadori amerikan në Kosovë.

“Jam mbushur energji prej takimit me ambasadorët amerikanë nga rajoni, ku diskutuam për përmirësimin e bashkëpunimit dhe të sigurisë rajonale dhe për forcimin e sundimit të ligjit”, ka shkruar Greg Delawie