Trendet për vjeshtë-dimër 2017

Trendet e vjeshtë/dimër 2017 premtojnë lajmë të mira për garderobën tuaj. Pse? Epo, ndryshe nga sistemi i vjetër ku një gjë ishte “IN” dhe tjetri “OUT”, stilistët dhe dizenjuesit e modës i tjekaluan kufijtë duke bërë çdo gjë “IN”. Disa trende madje i kanë rezistuar katër sezoneve të dimrit njëra pas tjetrës dhe kjo është fantastike. Kështuqë, çdo gjë që keni në valixhet e dimrit, ka ardhur koha ta nxirrni në dritë dhe mos bëni gabim ta flakni tutje. Më pas vijnë trendet e reja që na bëjnë të lumtur (mendoni të visheni gjatë stinëve të ftohta nga koka tek këmbët me të kuqe apo ngjyra të ndezura, me pupla dhe push të ngrohtë apo geta me lloj-lloj dizenjosh). Hidhini një sy më poshtë 10 trendeve të sezonit tjetër dhe bëni më të mirën tuaj.

 

kofsha.jpgekuqe.jpg

fjale.jpgBOHO.jpgBERETA.jpgPUPLA.jpgKOSTUMI.jpggeta.jpg

canta.jpg

KEPUCE.jpg