“Jam shqiptar”, Robert de Niro tregon prejardhjen e tij

Pasi Robert De Niro ishte i ftuar festivalin e Sanremos nga televizioni italian RAI, u intervistua ne anglisht dhe ai pranoi që është me origjinë shqiptare, por prezantuesia Elisabetta Canalis e përkthen që ai është italian nga Shqipëria, duke e kundërshtuar atë. Në natën e parafundit të festivalit të 61-të italian të këngës, Sanremo, i ftuari special, Robert de Niro, e pohoi me gojën e tij origjinën e përzier që ka. Ndërsa bukuroshja Elisabetta Canalis me zor arrinte t’i përkthente pyetjet e moderatorit Gianni Morandi, Niro tha se prejardhja e tij është nga Siçilia, Italia dhe Shqipëria. Po po, nga Shqipëria.