Befasohet Rita Ora me gazetarin në SHBA që ishte nga Korça…

Këngëtarja e famshme Rita Ora, e ftuar në një emsion në SHBA zbulon live që drejtuesi i emisionit është nga shqipëria dhe për t’ia vërtetuar këtë ai i nxjerr tatuazhin e shqiponjës dykrenare që kishte bërë në kraharor. Në bisedë e sipër djaloshi shqiptar tha që familja e tij vjen nga qyteti i Korçës. Rita Ora u befasua që në një emsion në SHBA mund të takonte një shqiptar.