Shah/Alda Shabani del në vend të parë

Kampionati Kombëtar i Shahut për Femra ka përfunduar dhe Kampione Kombëtare për vitin 2017 është shpallur W. FIDE Master Alda Shabani e klubit sportiv “Partizani”.

Vendin e dytë e meritoi WCM Eglantina Shabani e po këtij klubi dhe vendin e tretë, WCM Bruna Tuzi e klubit “Tirana”.