Edi Rama prezanton zëvendësministrat

Në mbledhjen e Asamblesë, kryeministri Edi Rama ka prezantuar zëvendësministrat e qeverisë që ai drejton.

Ministria e Ekonomisë dhe Financave
1. Elton Luci
2. Albana Shkurta
3. Danja Sorencen
4. Elton Harxhi

Ministria Energjetikës dhe Infrastrukturës
1. Elisa Liko
2. Antin Bonati
3. Dorina Cinari
4. Artan Shkreli

Minsitria e Brendshme
1. Rovena Voda
2. Julian Hodaj
3. Romina Kuko
4. Besor Lamallari

Ministria e Europës dhe Punëve të Jashtme
1. Klea Maliqi
2. Artemis Dralo
3. Etien Xhafaj

Ministria e Mbrojtjes
1. Petro Koci

Ministria e Drejtësisë
1. Toni Gobu
2. Teuta Godo

Ministria e Shëndetësisë
1. Mira Kacolli
2. Bardhylka Kospiri
3. Ilirjana Bajraktari
4. Albana Jaku

Ministria e Arsimit
1. Besa Shahini
2. Ervin Demo
3. Kostandin Shkurti
4. Shpati Kolgega

Ministria Mjedisit dhe Turizmit
1. Ornela Cuci
2. Hajrulla Ceku

Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural
1. Dhimo Kote
2. Elvira Rusi
3. Ilir Halilaj
4. Roland Kristo

Ministria e Kulturës
1. Valbona Sherjaku.