Genet e hijshme të familjes Vjollca, befason Marseda

Genet e tyre të mrekullueshme shprehen në secilën nga përfaqësueset e familjes dhe pse ne njohim vetëm dy nga motrat Vjollca, Marinën dhe Luanën.

Në një foto të postuar së fundmi ato janë të katërta bashkë Lira e madhja, Marseda dhe Marina e Luana. Me to është edhe një nga tri vajzat e Lirës, Jori Paloka me të cilat jeton në Belgjikë. Motrat Vjollca janë një familje e madhe femërore, katër motra, tri mbesa dhe mamaja e tyre, gjithashtu një zonjë shumë e hijshme. Jo vetëm me njëra tjetrën, por tani ato janë si një grup shoqesh edhe me mbesat, që janë rritur e nuk janë më pak të bukura sesa mamaja dhe tezet e tyre.

Ndoshta femra më pak e përfolur është ajo e motrës tjetër të Luanës dhe Marinës, Marseda që gjithashtu është një kurorë bukurie.

Fotografia e Marseda Vjollca

Fotografia e Marseda Vjollca