Konspiracionet dhe të vërtetat për fundin e botës nisin nga 15 tetori

Kemi qenë këtu shumë herë më parë, por me sa duket, fundi i botës është afër. Disa njerëz besojnë se planeti ynë do të dëmtohet nga tsunamet, tërmetet dhe uragane, duke filluar nga 15 tetori. Ata thonë se jemi në një “shtrëngim shtatëvjeçar” të tmerrshëm, përpara se toka të shkatërrohet përfundimisht. Teoricienisti i Doomsday Dave Meade (në video) beson se kaosi do të shkaktohet nga “Planet X” misterioze, ose Niburu, për të cilin u tha më herët se do të godiste tokën më 23 shtator, por natyrisht, kjo nuk ndodhi. Tani Z. Meade pret që Nibiru të kalojë tokën, por do të sjellë me vete një numër të katastrofave natyrore, duke përfshirë shpërthimet vullkanike. Ai thotë se tërmeti në Meksikë, përmbytjet në Teksas dhe uraganet në Karaibe dhe Florida janë të gjitha të lidhura me teorinë e Planetit  X. “Shtrëngimi” do të përfshijë gjithashtu “shkëmbimet bërthamore midis SHBA, Britanisë dhe armiqve tanë – Rusia, Kina, Irani dhe Koreja e Veriut”.