Rita Ora, incident me çizmet në Nju Jork

Kjo është një artiste që nuk turpërohet nga lëvizjet që bënë në skenë para shumë fansave. Por, zgjedhja e saj e fundit e veshjeve duket se Rita Orën e vendosur në disa vështirësi, pasi ajo pothuajse zbuloi pak më shumë se që duhet në qytetin e Nju Jorkut. Këngëtarja e hitit “The Body On Me”, dukej sensacionale me një setër që dukej si një fund i shkurtër dhe një palë çizme që shtrihen mbi gjunjët e saj. Kjo ka bërë ajo të detyrohet të ruante në mënyrë strategjike pjesët e turpshme të trupit gjatë vallëzimit me rastin e xhirimit të klipit të ri. Pavarësisht se po mundohej t’i mbulonte ca pjesë të trupit, nuk ia doli sepse mund t’i shihnim thuajse të gjitha.