60 vjeçarja e hijshme Linda Kalemi

Linda Kalemi është një emër jo pak i njohur i ekranit shiptar, por jo vetëm. Prej kohësh vendosi të zhvillojë karrierën e saj mes dy vendeve, Shqipërisë dhe Turqisë. Derisa krijoi baza të shëndosha në Stamboll, ajo ruajti kulturën e artit të saj brenda zhanrit. Atje ajo dha leksione të shëndetshme për mirëmbajtjen, kurimin, formën dhe estetikën e fizikut. Shumë shpejt kultura turke do ta përqafonte nismën e saj e cila do të linte jo pak gjurmë.