Pedagogu shqiptar i arrestuar për terrorizëm

Autoritetet në Malajzi kanë arrestuar një shtetas shqiptar, të dyshuar për terrorizëm. Personi i arrestuar quhet Klodjan Zaimaj, i cili ka punuar si profesor në Shqipëri. Ai ka 8 vjet që ka ikur në Maljazi dhe sipas Policisë, atje ka mbaruar studimet e larta. Mësohet se Zaimaj është nga Cërriku dhe është dhëndri i Musa Duhanxhiut, Inspektor i Myftinisë së Elbasanit, në Belsh.